• Начало
  • Блог
  • Националният отбор към Българската карате киокушин федерация ще вземе участие в тренировъчен лагер във Варна

komanov

С цел подготовка и повишаване на нивото на майсторство от 13.02 до 22.07.2017 година ще се проведе тренировъчен лагер на националния отбор към Българската карате киокушин федерация в гр.Варна.

Състезателите ще бъдат подготвяни от треньорите Захари Дамянов и Николай Рачев за явяването им на първенството за Световната купа на KWF, което ще се състои на 25 и 26 март в Токио. Лагерът и последвалото състезание е ключово и за подготовката за предстоящото Световно първенство по KWU, което ще се проведе на 25-26 ноември също в Токио.

В лагера ще вземат участие общо 17 каратисти – 12 мъже и 5 жени. 10-дневните тренировки ще се проведат в спортния клуб на сенсей Дамянов – „Нихонто“. Национален представител и водач на лагера ще бъде Христо Трайков, а доктор на място – Стоян Стаматов.

Относно лагера шампионът сподели: „Подготовката върви по план. Чувствам се в много добра форма, заминавам на лагер добре подготвен и очаквам след края му да съм вдигнал още едно стъпало нагоре. Там ще сме само професионалисти. Ще бъде тежко и ще натискаме на макс! Надявам се да се върнем живи и здрави от Токио с победи във всички категории!“

Специални благодарности и на:

  • Застрахователна компания „Армеец“, Централна кооперативна банка и авиокомпанията „България Еър“ и тяхното финансиране, поради което в подготовката на шампиона няма липсващи елементи.
  • Марката FLAIR – „Като професионалист аз избирам най-добрата спортна подготовка. За целта винаги се доверявам на екипите, предоставени от FLAIR“.
  • Благодарение на напитките, предоставени от Party Club, той утолява жаждата си по време и след всяка тренировка.
  • За спазването на диетата си се доверява на здравословните продукти от Tanya’s Bakery.

Напиши коментар

*

code

No comments yet